Ik vindt het leuk om dingen met m’n handen en hoofd te maken. Dit kan zijn een computerprogramma, een meubel, een methodiek om structureel een probleem op te lossen, technische werkstukken of gerecht. Hieronder vind je per categorie creaties van mij.

Het begon met mij al op jonge leeftijd dat ik veel spijkers in het hout sloeg. Toen ik op zoek was naar een huis in Amsterdam leek het me leuk om dit huis helemaal naar mijn idee te verbouwen.

De werkplaats is voor mij de man cave. Hier kan ik rustig lekker mijn gang gaan. Sinds kort heb ik een man cave voor de metalen spanen en een man cave voor de houten spanen.

Als kleine jongen kwam ik in aanraking met modelbouw. Bij de bezoeken aan park Nienoord groeide mijn interesse in het bouwen van stoommachines.

echter de beschikbaarheid van materialen leidde ertoe dat ik niet veel heb kunnen bouwen. Door andere interesses bleef deze hobby uit het zicht. Een aantal jaar geleden ben ik weer aan de slag gegaan. nu met meer mogelijkheden om aan materiaal te komen

De laatste paar jaar ben ik veel in mijn schuur bezig met het maken van stoommachines. Ik heb de ambitie om in de toekomst een stoomlocomotief op schaal na te bouwen. Ik ben nu nog bezig met de tekeningen. De voortgang hiervan kun je volgen via deze website onder de kop stoom, en als er met de bouw begonnen wordt is dit hier ook te volgen.